GOD JUL(?)

Hej!

Hur mår ni? vi mår bra... jobbar och har inte riktigt någon julkänsla i kroppen trotts att vi har julpyntat, ätit lussebullar köpt julkalendrar och köpt julklappar. Men de är kanske för att snön och julavslutningen fattas... men de blir ju tyvärr ingen julavslutning för oss i år ingen skol-julavslutning ingen jobb-julavslutning ingen fotbolls-julavslutning, inget. Vi får jobba hela julen istället. Men de gör inget för nu har båda jobb som dom trivs med. Martina trvis jätte bra på Mo´s Diner hon har skavsår och träningsverk men de är mycket bättre än att stå å göra ingenting, såklart! Harrods är ju också kul å jobba på i går kom självaste Mr Al Fayed (ägaren) förbi och kollade på restaurangen och såg två små barn som satt å åt, han sa till en utav sina vakter att gå å hämta två stora nallebjörnar som de två småbarnen fick, bara sådär! De va gulligt. 

Richard har också införskaffat sig två par "fin" tofflor. Ser ut som finskor men är TOFFLOR! bara 14 pund också. Perfekta jobbskor, så de blev ett par svart och ett par bruna.

En liten tråkig sak är att många utav våra kompisar lämnar oss här i London. David åker hem. känns tråkigt och konstigt att inte veta när eller om man ses igen och att ha en bra kompis på andra sidan jorden. blev ett hastigt och sorgligt men ovanligt skrattigt avsked som för att dölja att det faktiskt var lite känslosamt. jaja vi ska till sydamerika om två år ändå! och sen ska vi till brasilien 2014 och kolla på när sverige krossar colombia i finalen i fotbollsvm!
sen ska johanna, sara och det tjejgänget också hem, men i det fallet iaf till sverige. 

nån som har nåt filmtips? nu ska vi ladda upp inför lediga dagen imorgon!

god natt

Kommentarer
Postat av: Gargi

äntligen uppdatering! Filmtips.. hm. Love actually är en bra romatisk komedi, passande till jul också! :) Eller The Holiday!

2008-12-18 @ 12:20:12
Postat av: Julia

Lämnade bara en liten kommentar så du vet vilka som läser^^

2008-12-18 @ 12:23:58
URL: http://juliaalindblad.blogg.se/
Postat av: M & R

hej gargi!! jaa dom båda är jätte bra.. men dom har vi redan sett, tack ändå. Hur mår du? puss

2008-12-18 @ 13:03:37
URL: http://martinarichard.blogg.se/
Postat av: Gargi

Men de filmerna kan man ju se om och om igen haha jo, med mig är det bara bra.. snart jullov ju, eller det kanske heter "förläsningsuppehåll" nu när man pluggar. :) hur mår ni?? hur ska ni fira jul då, kommer ni hem eller kommer familjen till er? Kalle Anka på tv får ni inte missa juu! :P puss & kram

2008-12-18 @ 19:40:09
Postat av: M & R

jaa.. jag vill också ha jullov eller föreläsningsuppehåll haha jag måste jobba 24 dec fast är ledig 25,26 men ändå! vi mår bra! vi ska fira jul här i vårat lilla dubbelrum hah! min mamma och syster kommer 22 -26 så lite familj kommer vi träffa. vi har ingen tv :P men de kanske går å se på internet heh.. god jul puss

2008-12-19 @ 13:53:02
URL: http://martinarichard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0