STJÄRNOR i ALPERNA äter SUSHI!

Hej!!

Idag har har Richard ätit sushi för första gången och Martina för andra. Det va jättegott även om konsistensen va lite läskig.  Det har varit en toppen vecka för Martina på jobbet hon har bevisat att hon visst är bra säljare och i dag avslutade hon dagen med att göra en storförsäljning på 1200pund där med 2 goldnumbers, blev totalt 8st den här månaden vilket var bäst innom butiken! så de så Reiss!

Richard har varit hemma och latat sig hela helgen för han har nämligen varit ledig, men de får man göra när man är ledig och lite sjuk. Fast han har ju faktiskt strykt en skjorta ;) och köpt ett strykjärn med för kort sladd så vi kommer att får stryka på golvet hehe... och en mixer som Martina verkligen gilla speciellt nu eftersom Richard precis har gjort en jättegod smoothie.

Idag fick också vi ett väldigt roligt sms av Pappa, Rikard, att vi ska åka till Val Thorens vecka 8 :D De ska bli hur kul som helst! Så nu måste vi bara hitta en resa hem till sverige. (Så för dom som kanske skulle vilja träffa oss i februari så kommer vi nog att vara hemma en eller två dagara innan vi åker :)
 

val thorens



PUSS

matchen

Vi träffade Tom och David från Richards jobb vid Seven Sisters tubestation och tog en buss till White Hart Lane, Tottenhams arena. vi tog ett varv runt för att hämta ut våra biljetter och Tom, med Blackburntröja på, tog täten. När vi fick biljetterna märkte vi att de inte var till North Stand, som är bortaklacken utan till South, tottenhams fans, och Tom blev märkbart blekare och ångrade plötsligt valet av kläder. när vi kom runt märkte vi dock att de hade delat av södra och halva var för bortasupportrarna som tur var.
vi fick jättebra platser och det kändes som att vi satt på planen! man såg hur bra som helst och några få gånger var ljudnivån från 40000 sjungande hemmasupportrar mäktigt hög.
tottenham gjorde tidigt 1-0 och lite senare blev blackbruns svensk utvisad. matchen förlorades med samma siffror men det var ändå en rolig match att se!

fotboll är bäst! god natt


tottenham hotspurs vs blackburn rovers

idag, om en halvtimme, ska vi på fotboll! vi ska se en Premier leaguematch i störtregn och kyla, typisk engelskt väder helt enkelt. lammullströja och regnjacka på blir det! sen ska vi åka till white city, om vi hinner och kolla på skidor och goggles!!!! sen kanske vi ska på en lägenhetsvisning och kolla på en etta.

förra inlägget blev långt så vi kompensrar med det här (lovisa fick vad hon ville (: )

Besök av Lovisa och Malin

Igår morse åkte Malin och Lovisa hem efter en weekend på besök. Som allt roligt så gick det väldigt fort och det känns lite tomt sen vi har haft besök två helger i rad och i det senare fallet även saker över hela rummet (kommentaren "titta, golvet!" på söndagen säger ju en hel del!)

Hela resan bokades ganska sent, på mån- eller tisdagen fick vi det glada beskedet att det som varit på gång ett tag nu äntligen skulle bli av, ankomsten var satt till klockan 10.40pm på fredagen! arbetsveckan blev en lång väntan men när fredagen äntligen kom så fick Richard och Martina beskedet om att Lovisa hade blivit magsjuk. :( beslutet från lovisas sida blev uppenbarligen att följa med ändå och framåt midnatt när vi till slut sågs var det mesta över, även om aptiten fortfarande var försvunnen vilket gjorde våra uppdukade grönsaker och chips med dipp mindre intressanta än vad avsikten var! dessutom fick vi en uppskattad present; två kilo lösviktsgodis från hummelsta och en chokladkalender!
madrassen som nätt och jämnt fick plats på golvet förblev tom den natten då lovisa sov på soffan i "loungen" nära toan och malin insisterade att få sova med oss i sängen sen en mus givit sig tillkänns i vårt rum, förmodligen på jakt efter chipssmulor och annat gott.

Dagen efter spenderade vi på regent och oxford street där shopping var huvudmålet. efter en god frukost åkte vi in med tuben och började med att gå in i vad som såg ut att vara ett alphus och visade sig vara en stor och fin butik med många våningar och allt man kan tänka sig. eftersom 75% av sällskapen var tjejer så blev det naturligt att åka till womens floor och med tanke på lovisas fortfarande oroliga mage och richards obefintliga chans att hitta något till sig själv så satte de sig båda ner medan energisprutrorna m&m Malin och Martina sprang runt med ansiktsutryck lika barns på julafton.
När Richard och Lovisa till slut bestämde sig för att leta upp de båda så hade de hamnat vid Acne (roligt nog) där Malin precis hade hittat en klänning till ett jättebra pris 470 (inte kronor utan) pund! vi stannade i ca 20 min medan Malin desperat försökte komma på en affärsidé som skulle göra henne till mångmiljonär på stubben.

Efter det var vi hungriga och tänkte ta en tidig lunch så vi gick mot martinas butik Riess vilken ligger omringad av restaurager med mat från världens alla hörn. en italiensk restaurang blev destinationen och vi efteråt kände vi oss nöjda som fortfarande hade mycket tid kvar tills vi kollade på klockan och insåg att den redan var tre! vi kom då överens om att gå till primark och sa "vi ses här om 35min" innan vi skildes åt in bland folkmassan, värme och en butik som otroligt nog var värdig att tävla med vårt rum hemma om priset som stökigast i london. resulatet blev iallafall bra och alla hittade något att köpa.

På kvällen hade vi bestämt att vi skulle gå ut och efter middagen hemma åkte vi till Amika som vi redan har besökt en gång. vi hamnade i vip-rummet där en 4liters vodkaflaska circulerade men det var inte så roligt som vi hade hoppats och inte ens dansörskan i en bur i taket lyckades locka oss att stanna. vi tog en taxi hem ganska tidigt och la oss och sov direkt hemma.

Hela lördagen var vi i det nya shoppingcentret "white city" som var gigantsikt, modernt och sjukt häftigt. det var högt i tak, helt vitt, jättemycket folk utan att det kändes alltför jobbigt och butikernas "ansikten" var många gånger värda att stanna och beundra. (inte minst timberland som enligt richard- som skriver- var bäst). efter lunchen delade vi upp oss i två duor, återigen M&M och Lovisa och Richard och ägnade resten av dagen åt effektiv shopping.
Innan vi åkte hem hann vi gå på toa (ett ställe som inte brukar vara alltför smickrande att prata om). men tillochmed den platsen var modernt inredd och ett besök i White City är verkligen en rekommendation från vår sida!

På kvällen hade vi tänkt åka till Hilton hotel och gå på Sky-bar men den var stängd och vi tog tunnelbanan hem istället. Där slutade denna weekend för mig(richard) som gick upp 7 dagen efter för att jobba!

Tack för en jättemysig och trevligt weekend som kändes som en liten semester för oss också! vi ses snart igen :)

senare kommer bilder upp också!

PUSS M&R


Harrods

Martina var idag på den tredje och sista intervjun på Harrods och det gick...... jätte bra :D hon kommer nu mera att jobba som servitris på Mo's diner. Om hon klarar det lite jobbiga hälsotestet. haha.


14 november2008

Grattis Mamma & kriss iefterskott :)

vi vet att vi är  jätte dåliga på att uppdatera och ladda upp bilder........ men just nu måste vi städa och laga mat innan malin ochj lovisa kommer :D 

Men lite snabb uppdatering ska ni få iaf.

- vi båda är lediga heela helgen. (utan att någon utav oss hade frågat om ledigt) Skönt !!
- Malin och Lovisa kommer om cirka 40min :D
- vi ska äta middag nu, kött med pommes.
- Martina har varit på Harrods intervju och klart 1 och 2 intrevjun ska på 3 på tisdag. Så håll tummarna!
- Martina och Richard har i morgon varit tillsammans i 1 år!!
- vi ska betala hyra i morgon.
- Martina har haft körkort i 1 år och 1 vecka.
- Richard har haft körkort i 1år och  2 månader.



så här sover richard haha









puss

hej igen

här kommer några bilder!

i helgen kommer lovisa och malin!!!! :D

ses puss 

Förlåt

Vi har inte skrivit på jättelänge! men vi har vart lite trötta och omotiverade på kvällarna :(

i tre dagar har vi vart lediga nu iallafall. och då har richards föräldrar varit här och shoppat, ätit gott och kollat på vårt hus. här följer en redogörelse

onsdag kväll: mathias och ulrika kom med planet kvart i åtta och richard som bara jobbade halvdag lovade att komma och möta dom på heathrow. tyvärr så blev det inte som planerat, pga en liten missräkning med hur lång tid det skulle ta att åka dit, och vi sågs istället på deras hotel som låg i paddington. vi gick ut och åt på angus steakhouse som är vad det låter som, ett stekhus! efter det var det läggdags så martina och richard åkte hem till sig.

torsdag morgon: vi sågs allihopa vid oxford circus för en shoppingdag och det började bra då ulrika hittade ett par stövlar redan innan vi hade hunnit hitta varandra. sen gick vi på regent street och kollade in på hugo boss och levis utan lycka innan vi hittade tm lewin där mathias köpte en skjorta och ulrika ett par manchettknappar (från herrsektionen, vem ska få dom?). innan vi gick vidare tog vi en fika på starbucks som delade lokal med espirit, det var gitt vi åt kakor och drack varma drycker, martina njöt xtra mycket som har hittat sin favorit: caramel hot chocolate with cream. sedan tog vi smågator i riktning mot riess och kikade in på filofax, hermes och russel and bromley.

torsdag lunch: när vi till slut kom fram till riess så hade det börja kurra i magarna och vattnas i munnarna. vi gick därför in och åt på en typisk engelsk pup och det var jätteroligt faktiskt. rostbiff med tre olika sorters potatis, morötter, brocolli blev det för alla. efter att vi hade stillat våra behov så gick vi in på riess.
där var vi ganska länge och hitade saker att köpa saker på våra bra personalrabatter. Mathias blev hjälpt av en utav alla Reiss fjollor... :) sen blev det Gant där vi kände oss som hemma för vi fick kaffe, choklad sitta och läsa tidningar och prova fina kläder. sen tipsade richards chef oss om en indisk restaurang som vi åt på senare. vi tänkte på dig gargi om du läser. men innan det så åkte vi hem och kollade på vårat rum och hus! efter restaurangen åkte vi till ett museum med believe it or not tema. det avslutades med en väldigt rolig tunnel -likt den i lustiga huset på gröna lund där allt rör sig så man tappar balansen- fast bättre. vi gick fram och tillbaka och skrattade länge.

igår åkte vi till big ben på morgonen och sen till london tower. nära big ben så låg en kyrka och på gräsmattan utanför fanns galet många små träkors som var och ett var ett minne av varje död soldat i olika krig som england deltagit i.. det var ganska stor känsla men när man började tänka att alla kors hade funnits blev det lika allvalrigt som det borde vara. men vi blev snabbt på glatt humör ígen och åkte vidare. sen resten av dagen shoppade vi lite mer men framförallt fikade och åt god mat. engelskt på lunchen och italienskt på kvällen. sen tog martina avsked av gästerna för hon jobbade idag och kunde inte åka med till flygplatsen som richard gjorde för att säga hej då. det var lite tråkigt och kändes tomt men vi ses snart igen!

sammanfattningsvis var det en rolig weekend (fast den var lite framflyttad på veckan).

nu håller dom på att spränga vårt hus med raketer. när vi hade ätit middag så lyses plötsligt hela bakgården upp av att någon hade smällt en smällare ner över vårt staket mot marken (förhoppningsvis ett misstag). vet inte om det är för att det är lördag men det är iaf mycket intensivare idag än vad det brukar vara men alla dom här raketerna, som tydligen ska hålla på ända fram till jul, stör oss när vi ska sova.

I dag skulle vi på nåt slags rullskridskodisco haha men det blev tyvärr inte av eftersom vi båda har mått lite dåligt hela dagen...var det något vi åt igår? jaja hoppas det r bra i morgon. Nu är det sovdags ska bli skönt å få sova länge.

God natt!!! 

(imorgon får ni se lite bilder)

RSS 2.0