STJÄRNOR i ALPERNA äter SUSHI!

Hej!!

Idag har har Richard ätit sushi för första gången och Martina för andra. Det va jättegott även om konsistensen va lite läskig.  Det har varit en toppen vecka för Martina på jobbet hon har bevisat att hon visst är bra säljare och i dag avslutade hon dagen med att göra en storförsäljning på 1200pund där med 2 goldnumbers, blev totalt 8st den här månaden vilket var bäst innom butiken! så de så Reiss!

Richard har varit hemma och latat sig hela helgen för han har nämligen varit ledig, men de får man göra när man är ledig och lite sjuk. Fast han har ju faktiskt strykt en skjorta ;) och köpt ett strykjärn med för kort sladd så vi kommer att får stryka på golvet hehe... och en mixer som Martina verkligen gilla speciellt nu eftersom Richard precis har gjort en jättegod smoothie.

Idag fick också vi ett väldigt roligt sms av Pappa, Rikard, att vi ska åka till Val Thorens vecka 8 :D De ska bli hur kul som helst! Så nu måste vi bara hitta en resa hem till sverige. (Så för dom som kanske skulle vilja träffa oss i februari så kommer vi nog att vara hemma en eller två dagara innan vi åker :)
 

val thorens



PUSS

Kommentarer
Postat av: åsa

VAL THORENS!!!! :D



ps. köp en förlängnings sladd haha!

2008-12-01 @ 13:06:33
URL: http://asavaldis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va kul :D gläds med ER och Grattis Martina med nya jobbid kram beundrare

2008-12-02 @ 22:35:45
Postat av: Anonym

Va kul :D gläds med ER och Grattis Martina med nya jobbid kram beundrare

2008-12-02 @ 22:36:27
Postat av: farmor Ingegerd



Grattis till nytt jobb på fina Harrods Martina!

och grattis också till alpresa.

Vi bokar genast in oss på en liten träff med er de dagar ni är hemma - kanske vi kan komma in till jordgubbsgatan och fika.

Kram från Rasbokil

2008-12-03 @ 18:08:04
Postat av: malin

Pax att täffa er när ni är hemma. PAX

2008-12-04 @ 17:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0