lägenhet och jobbnyheter

igår morse vaknade vi upp tidigt och ringde till Pappa Mathias som fyllde år.Grattis!! Martina var ledig men bestämde sig för att gå upp och åka in till stan med Richard när han började.

Precis innan vi skulle åka så ringde martinas telefon och Victoria från Harrods säger att allt är klart, när kan du börja? vi jublar och hoppar runt i rummet tills vi kommer på att det är lite bråttom och springer till tåget. martina åker och säger upp sig och richard åker till jobbet där han också får en glad nyhet, han har fått löneförhöjning med ca 2000 svenska kr i månaden!

häromdagen var vi dessutom och kollade på en lägenhet i willesden junction, en kanonfin trea för 13000kr i månaden. haha "det var ju inte så farligt" säger vi efteråt och det säger ju en del om priserna på bostäder i london. hursomhelst så var vår tanke att hitta någon att dela den med så vi får ner priset till halva för det var verkligen en fräsch lägenhet, även med svenska mått i ett, vad vi tror är, bättre område än walthamstow.

för att se hur området är så åkte martina dit för att se på avstånd till tunnelbana, mataffär etc. och det visade sig vara ganska stora sådana och det drar ner betyget ganska mycket. vi får se hur det blir med en eventuell flytt.

istället åkte hon till svenska kyrkan och till en svensk butik och köpte svenskt lösgodis och lussebullar :)

idag är richard ledig och vaknade upp tidigt och gjorde frukost. nu är martina på jobbet och jag ska hitta på nåt att göra

hörs och ses!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0